ASUS Blog

Hírek az ASUS világából

Hardver ROG TUF

Az ASUS megveszi a régi videókártyádat, ha tőlük veszed az újat

Akár 270 fontot térít vissza az ASUS a nyári akciója során. Bár az akció az Egyesült Királyságra vonatkozik, meg lehet oldani okosba.

Ezen az oldalon megtalálható a megvásárolható és visszaváltható videokártyák listája, sőt, a kalkulációt is elvégezhetjük, hogy adott csere esetén mekkora visszatérítésre vagyunk jogosultak. Ez egy 35-270 font közötti összeg lesz, a párosítástól függően. Ha megnézzük a listát, látható, hogy az új kártya bármilyen most kapható modell lehet, függetlenül attól, hogy ROG, TUF, Dual vagy Phoenix sorozatú.

Miután megvásároltuk az új kártyát, látogassuk meg a Claim Now oldalt, ahol a vásárlást igazoló adatokat kell kitölteni. Itt csak az Egyesült Királyságban újonnan vásárolt kártyákat fogadják el, szóval ha számolj utána és ha neked megéri, akkor el lehet kezdeni keresni azt a kint élő rokont, aki intézi neked 🙂

A vásárlást követően jobb azonnal csomagolni és postázni a régi kártyát, ugyanis annak 45 napon belül be kell érkeznie az ASUS-hoz, ahol le is tesztelik. A folyamat végén emailben értesítenek és ha minden rendben ment, 30 napon belül megkapod a pénzed.

Lehet, hogy kissé körülményes keretek között, de esetenként egészen jó áron tudod frissíteni a PC-det az akció keretein belül. Azt javaslom, hogy mindenki számoljon utána, megéri-e neki és ha igen, akkor augusztus 31. előtt ejtse meg a vásárlást, ugyanis addig él az ajánlat.